T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / KÖŞK - Güzelköy İlkokulu

Güzelköy İlkokulu

Telefon
0 256 476 10 03
Belgegeçer
0
WEB
https://guzelkoyilkokulu.meb.k12.tr
Adres
GÜZELKÖY MAH. 530 SK. GÜZELKÖY ILKOKULU BLOK NO: 10 KÖŞK / AYDIN
Vizyon
Eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında ulusal ve evrensel değerleri kavramış, güçlükler karşınında yılmayan, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getiren, mutlu, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştiren, çağın gerektirdiği bilgi ve teknolojik donanıma sahip ülkemizi yarınlarına hazırlayan örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Sevgi, saygı ve güven ortamında mükemmele ulaşmak hedefi ile temel bilgi ve becerilere sahip, eleştirel düşünebilen, etkili iletişim kurabilen, yaratıcı bireyleri topluma kazandırmak ve çağın gerektirdiği beklentilere göre sürekli gelişim ve değişimde öncü olmak için varız.
Başarılar
2013-2014 eğitim öğretim yılı ve 2015-2016 eğitim öğretim yıllarında okullar arası yapılan bilgi yarışmalarında okulumuz birinci olmuştur.
Öğretmen :2
Öğrenci :16
Derslik :2
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler
08:50-14:10
Isınma
Sobalı
Bağlantı
ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Ulaşım problemi yoktur.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Güzelköy,Aydın ilinin Köşk ilçesine bağlı bir köydür. Köy muhtarı Mülayim AVCI´dır. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyde birleştirilmiş sınıflı ilkokul ve anasınıfı vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezine 8, il merkezine 21 km uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır